Tapahtumakalenteri

Tapahtumamme ovat tarkoitettu kaikille ulkoilusta ja retkeilystä sekä liikunnasta kiinnostuneille.  Tule tutustumaan toimintaamme!

Paikalliset tapahtumamme ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Mahdollinen osallistumismaksu mainitaan ko. tapahtuman kohdalla. Viikottaisiin ryhmiin osallistuvien edellytetään liittyvän Peimarin Ladun ja Polun jäseniksi. Kaikki jäsenet voivat osallistua ryhmiin paikkakunnasta riippumatta

Henkilökohtainen varustus jokaiselle retkelle: säänmukainen ulkoiluvaatetus sekä omat eväät (syötävää ja juomaa) mukaan. Muista käyttää pyöräretkillä pyöräilykypärää. Patikkaretkillä nuotiopaikoilla laitetaan tulet huomioiden kuitenkin mahdollinen metsäpalovaroitus ja retkeen käytettävissä oleva kokonaisaika.

Tapahtuu joka viikko:

Voit seurata ryhmien toimintaa Kunnallislehden Urheiluseurat -palstalta. Keppijumppaa jumpataan sekä lentopalloa ja sählyä pelataan viikottain pääsääntöisesti syys-lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Uinti ja saunavuoro on ympärivuotinen.

 

ViikonpäiväLiikuntamuotoKloPaikkaVastuuhenkilö, vetäjä

maanantai

Keppijumppa

19.30 -

21.00 

Kriivarin koulu, Paimio

Pirkko Vihanto ja Ulla Rahkonen

Keppi ja jumppa-alusta mukaan.


Pirkko Vihanto
050 307 7046

tiistai

Kuntolentopallo

18.30-19.45

Hanhijoen koulu, Paimio

Aki Vähäkangas
044 366 7776

keskiviikko

Uinti ja sauna ympäri vuoden.

19.00- 22.00

Paimion Ankkalampi, sauna, Paikkalinkki.

Omatoiminen vuoro, ei valvottu. Älä  mene yksin uimaan. Uiminen ja saunominen omalla vastuulla.

 

 

Kävelyryhmä

 

 

18.00-

Seuraa Kunnallislehden urheiluseurat ja www-sivujemme ajankohtaista palstoilta kävelyryhmän lähtöpaikka. Vaihtuvat viikottain.

 

Riitta Ekqvist
040 536 2675
torstai

 

Kuntosähly

19.45-
21.15

Koulukeskus sali 2 

Kari Isotalo
045 624 2050

Uinti ja sauna ympäri vuoden20.30-22.00Paimion Ankkalampi, saunaOmatoiminen vuoro, ei valvottu. Älä mene yksin uimaan. Uiminen ja saunominen omalla vastuulla.

 

Viikottaisiin ryhmiin ja tapahtumiin osallistuvien edellytetään liittyvän Peimarin Ladun ja Polun jäseniksi. Muuta osallistumismaksua ei peritä. Kaikki jäsenet voivat osallistua ryhmiin paikkakunnasta riippumatta.

 

Muiden latuyhdistyksien ja Suomen ladun valtakunnalliset tapahtumia löydät, täältä.