Perheretkeily

Perhe voi liikkua yhdessä monin tavoin. Porukalla voidaan puuhailla vaikkapa pihatöissä, hippasilla tai reippaiden siivoustalkoiden merkeissä. Yhdessä voidaan retkeillä eri vuodenaikoina: kävellä lähimpään puistoon tai metsään, lasketella pulkkamäessä talvella ja tehdä pyöräretkiä kesällä. Perheliikuntaan voi osallistua koko perhe ja lähipiiri, lapset, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät. Ohjattuun perheliikuntaan voi osallistua erilaisissa ryhmissä ja tapahtumissa sekä perheliikuntalomilla.

Peimarin Ladun ja Polun toiminta on kaikille avointa, myös perheille. Aikaisempina vuosina olemme järjestäneet perhemelonta ja perhepyöräilyretkiä sekä koko perheen melontatapahtumia.

Käynnistimme perheretkeilyn kehittämishankkeen Nuoren Suomen tukemana syksyllä 2007. Ryhmä kokoontui kerran kuussa vuoden 2008 kesäkuuhun asti. Mukana ryhmässä oli kymmenen perhettä. Perheretkiryhmän vastuuvetäjinä toimivat Tuulia Tamminen ja Raija Luona-Helminen

Vuosina 2009-2010 Perheretkeilyryhmä on toiminut omatoimiryhmänä, joka on sopinut syksyllä joka kuukausittaiset tapaamiset luonnossa. Vuoden 2010 aikana perheet ovat olleet kouluikäisten lasten perheitä. Lisätietoja Taina Mattilalta.

Suomen Ladun ulkoilukeskukset