Esittely

Peimarin Latu ja Polku Ry on perustettu tammikuussa 1997. Olemme Suomen Latu ry:n ja Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsenyhdistys. Yhdistyksemme tavoitteena on olla tunnettu ja arvostettu, kaikille avoin kansalaisjärjestö, jonka tiedetään edistävän kestävällä tavalla koko väestön liikuntaa, ulkoilua ja aktiivista elämäntapaa sekä niiden välityksellä yksilöiden ja ympäristön hyvinvointia.

Peimarin Ladun ja Polun toiminta kohdistuu kaikenikäiseen väestöön. Pääasiallinen toiminta-alue on Paimio - Piikkiö - Sauvo. Toimintamuotojamme ovat keppijumppa, lentopallo, sähly, avantouinti, sauvakävely, geokätköily, patikointi/vaellus, hiihto, melonta, pyöräily, maastopyöräily, retkeily, leirit, Metsämörri- ja Metsävaeltajatoiminta.

Peimarin latu ja polussa on tällä hetkellä noin 800 jäsentä. Toimintamme perustuu talkootyöhön, yhdessä tekemiseen, yhteisiin arvoihin sekä kumppanuuteen. Tällä hetkellä talkoolaisten ja vapaaehtoisten lukumäärä on noin 30. Perustehtäväämme liittyen meillä on runsaasti yhteistyökumppaneita, joiden kanssa viemme kehittämishankkeitamme eteenpäin.

Olemme rakentaneet yhteistyössä maanomistajien kanssa ulkoilun ja retkeilyn tukikohdiksi kuntalaisten vapaaseen käyttöön Hevonpäähän laavun, Juntolaan jokilaavun, Husoon kodan sekä hankkineet omistukseemme ja ulkoilun tukikohdaksi entisen Hevonpään koulun, Helmilän johon viimeisenä talkooprojektina kunnostettiin sauna piharakennukseen. Yhdistys vuokraa Helmilää myös juhlakäyttöön.

Jäsenmaksumme ovat vuonna 2017:

  • Henkilöjäsen 24 e
  • Perhe 35 e
  • Nuoriso- ja opiskelijajäsen (alle 19- vuotias ja alle 29-vuotias opiskelija) 12 e
  • Sivujäsen 10 e
  • Kannatusjäsenmaksun alaraja 100 e (yritykset ja yhteisöt)

    Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta, liittymisen yhteydessä voit valita haluatko jäsenmaksusta paperilaskun postitse vai maksatko jäsenmaksun heti verkkopalvelussa verkkopankkitunnuksillasi.

    Mahdollista on myös antaa lahjaksi  Peimarin Ladun ja Polun jäsenyys! Lahjajäsenyys on voimassa kuluvan vuoden, jonka jälkeen lahjan saaja voi itse valita, jatkaako jäsenyyttään.  

Lippu ja sen naulaajat