Esittely

Peimarin Latu ja Polku on Peimarin alueella toimiva Suomen Ladun jäsenyhdistys. Yhdistyksemme jäseniä yhdistää rakkaus luontoon ja liikkumiseen. Erilaiset viikkoryhmämme liikuttavat useita kymmeniä ihmisiä joka viikko. Lisäksi järjestämme runsaasti erilaisia tapahtumia, lajikokeiluja ja olemme mukana monissa Paimion liikuntatapahtumissa.

Yhdistyksemme omistaa idyllisen vanhan puukoulun Hevonpäässä. Helmilä-nimisessä paikassa on sopivat tilat yhdistysten kokoontumisiin, juhliin ja tapahtumiin. Ulkorakennuksessa on vuonna 2016 valmistunut sauna. Vuokraamme tiloja yksityishenkilöille, ryhmille ja yhdistyksille. Katso tarkemmat tiedot Helmilä-välilehdestä.

Pääset nopeasti perille toiminnastamme seuraamalla yhdistyksemme päivityksiä Facebookista. Kirjoitamme myös blogia lähiretkeilystä ja liikunnan ilosta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme!


Jäsenmaksumme ovat vuonna 2017:

  • Henkilöjäsen 24 e
  • Perhe 35 e
  • Nuoriso- ja opiskelijajäsen (alle 19- vuotias ja alle 29-vuotias opiskelija) 12 e
  • Sivujäsen 10 e
  • Kannatusjäsenmaksun alaraja 100 e (yritykset ja yhteisöt)

    Jäseneksi voit liittyä tämän linkin kautta, liittymisen yhteydessä voit valita haluatko jäsenmaksusta paperilaskun postitse vai maksatko jäsenmaksun heti verkkopalvelussa verkkopankkitunnuksillasi.

    Mahdollista on myös antaa lahjaksi  Peimarin Ladun ja Polun jäsenyys! Lahjajäsenyys on voimassa kuluvan vuoden, jonka jälkeen lahjan saaja voi itse valita, jatkaako jäsenyyttään.  

Hevonpään laavu